actualidad

Hutchison Ports ubi, un pas més en la digitalització i la sostenibilitat a BEST

18 MARÇ 2021

Hutchison Ports BEST ha llançat l’aplicació mòbil Hutchison Ports ubi, donant un pas més cap a la digitalització i la sostenibilitat de la cadena logística. L’aplicació compta amb diverses funcionalitats, com el seguiment als vaixells, trens, contenidors i camions que realitzen operacions a BEST.

Hutchison Ports ubi és el nou canal que posa a disposició BEST amb els seus usuaris. Aporta transparència d’informació i agilitat en la presa de decisions, per afavorir la reducció en els temps operatius de la cadena logística. A més, està actualitzada amb les novetats o incidències que sorgeixin a la terminal.

Es tracta d’una aplicació desenvolupada pel grup Hutchison Ports i adaptada a cada terminal. L’aplicació rep el nom de ubi fent referència a el terme llatí “ubique”, que significa “ubicuo”, és a dir, que està a tot arreu en tot moment.

Amb aquesta aplicació es digitalitza el procés de portes de camió permetent seguir les operacions sense papers, evitant el contacte físic en temps de pandèmia. En concret, el conductor pot visualitzar el PINCODE, abans d’entrar a la terminal, per saber quan pot recollir o lliurar el seu contenidor i rebre al seu mòbil els tiquets de portes.

Addicionalment, Hutchison Ports ubi t’avisa sobre els canvis d’estat dels vaixells, trens i contenidors que hagis triat seguir.

Aquesta aplicació està dirigida a tots els usuaris de la terminal, tant navilieres, operadors ferroviaris, transitaris com empreses transportistes, importadors/exportadors i fins i tot, el mateix conductor del camió.

L’aplicació Hutchison Ports ubi és gratuïta i ja està disponible a App Store i Google Play.

Llegeix més informació inclosa a l’App i el link per descarregar-se l’aplicació.

Coneix els casos d’èxit
Reparació de contenidors

Fem reparacions de contenidors per a les principals navilieres. Això permet evitar devolucions d’equip.

Sector vitivinícola

A banda del transport, col·loquem a l'interior del contenidor mantes tèrmiques i aïllants per transportar els vins.

Fusta

Càrrega, descàrrega y emmagatzematge. Ens permet augmentar el nombre de tones per contenidor respecte el camió i reduir el cost per tona.