actualidad

Synergy consolida el servei transfronterer amb el sud-oest de França

10 MARÇ 2021

Synergy, l'operador logístic del grup Hutchison Ports, consolida el seu servei intermodal entre la Terminal Hutchison Ports BEST (Barcelona), i el sud-oest de França.


Aquest servei va ser presentat el passat mes de febrer de 2020, juntament amb el Port de Bayonne, des de l'inici, l'evolució ha estat molt positiva. Prova d'això, són els casos d'èxit de clients que ja s'estan beneficiant de fins a 11 dies d'estalvi en transit time en les seves mercaderies, i d'importants avantatges competitius per importar i exportar els seus productes a través del Port de Barcelona.


En referència a l'evolució del servei, el Director General de Synergy, Pablo Garcia, detalla que "L'aposta de Synergy a França, sorgeix per l'excel·lent situació geogràfica de la nostra terminal de Noain, que es troba a tan sols 100 km de la frontera".


En línia amb la iniciativa europea d' "EU Green Deal", Synergy també aporta un valor afegit a les empreses quant a l'estalvi d'emissions de CO. L'any passat, Synergy va estalviar més de 12.000 tones de CO.


Pablo García destaca que «un bloqueig important per moltes empreses franceses, sempre han sigut les dificultats duaneres per transportar les seves mercaderies a través del Port de Barcelona. A Synergy, també ens hem preocupat de resoldre aquest punt, i, avui dia, oferim tot tipus de serveis duaners per simplificar les gestions als nostres clients». De totes maneres, Synergy es posiciona com un operador integral Port – Porta, oferint solucions logístiques, de terminal i duaneres. "Tot en un"Aquesta nova fita s'uneix als ja existents corredors ferroviaris entre BEST i Noain (Pamplona), que compta amb 6 freqüències setmanals, i entre BEST i Miranda de Ebro (Burgos), que manté les seves 4 freqüències setmanals.

Coneix els casos d’èxit
Reparació de contenidors

Fem reparacions de contenidors per a les principals navilieres. Això permet evitar devolucions d’equip.

Sector vitivinícola

A banda del transport, col·loquem a l'interior del contenidor mantes tèrmiques i aïllants per transportar els vins.

Fusta

Càrrega, descàrrega y emmagatzematge. Ens permet augmentar el nombre de tones per contenidor respecte el camió i reduir el cost per tona.