Serveis

Sincromodalitat

És l’ús òptim de diverses modalitats de transport dins d’una xarxa amb l’objectiu de millorar-ne la fiabilitat, augmentar les freqüències dins de la xarxa i aconseguir un transport sostenible.

Multimodalitat

Desenvolupem connexions freqüents, eficients i sostenibles entre el port de Barcelona i una xarxa en expansió de terminals interiors.

Serveis en terminals

Emmagatzematge, reparacions, neteja i escombrat de contenidors, muntatge de mantes tèrmiques, pesatge VGM, tractament de fumigació de mercaderies per a l’exportació, trincatge de mercaderies al contenidor, connexions a contenidors refrigerats.

Emmagatzematge

Oferim l’emmagatzematge de mercaderia general, la consolidació i desconsolidació de contenidors entregant i rebent mercaderia en camió convencional.

Reefer

Transportem mercaderia a temperatura controlada en el nostre servei multimodal gràcies a les connexions refrigerades, tant per carretera com per ferrocarril.

Barcelona

Pamplona

Zaragoza

Madrid

Vitoria

Miranda de Ebro

Tarragona

Lyon

Duisburg

Hamburgo

Perpignan

Toulouse

Bordeaux

Paris

Bilbao

Rotterdam

Puerto de Bayona

V

Destinacions.

Tu saps perfectament el que significa un estalvi de trànsit de més de 7 dies i el que és una freqüència de 5 circulacions per sentit. Per això, si la connexió és entre el port de Barcelona i el nord d’Espanya o el sud de França, la millor idea és posar-vos en contacte amb nosaltres. Tot plegat per fer més eficient el teu negoci

A
V

Horaris

Consulta la programació de trens per destinació

més info