Synergy estalvia fins a 16.000 tones de CO2 mil trens en 2022

L' operador intermodal synergy ha batut un altre rècord en 2022. L'augment en el nombre de contenidors de moure, que s'ha traduït en més d'un miler de trens posar en servei l'any passat, que ha portat a estalvi 16.112 tones de CO2 alliberen a l'atmosfera.

Pablo García, director general de la synergy, ha afirmat que "el Nostre compromís amb el medi ambient és total. Tots els nostres trens executar 100% d'energia renovableper tant, podem dir que no causen contaminació de l'aire.

L'operador logístic de la terminal MILLOR el port de Barcelona ha fins a cinc serveis ferroviaris setmanal a Miranda de Ebro, un-a-Villafria i Burgos, i fins a sis per Noain, on també ha afegit a 2022, el seu primer tren de refrigeració amb dues freqüències de dilluns a divendres. "Els nostres clients estan buscant no només per la qualitat del nostre servei i preus competitius. Cada vegada més empreses són conscients de l'entorn, i de centrar els seus objectius en la reducció de la petjada de carboni de les seves cadenes logístiques. Per això s'afanyen a apostar pel tren.", explica Paul Garcia.

Aquestes accions s'emmarquen en una aposta estratègica per al respecte de l'entorn del grup Hutchison Port. En aquest sentit, el terminal MILLOR el port de Barcelona ha posat en marxa al mes de desembre, una instal·lació de panells solars als terrats dels seus edificis amb una capacitat de prop de 1MW per al consum propi. A més a més, la resta de l'electricitat utilitzada per la instal·lació a partir de fonts 100% renovables. "D'aquesta manera, el MILLOR s'ha convertit en una de les terminals més de tot el Mediterrani, amb una de les operacions model basat en la semi-automatització i l'ús de grues majoritàriament elèctric", diu l'operador en un comunicat.

La synergy que estarà present en el SITL París, el SIL de Barcelona, i en l'Agri'Vrac de Baiona

Per explicar la nova i els beneficis de transport intermodal en el Nord d'Espanya i el Sud de França, synergy, serà present aquest any en la SITL mostra a París del 28 al 30 de març, en el SIL de Barcelona del 7 al 9 de juny, i en el Agri'Vrac Baiona el 28 i 29 de setembre.

Font: diarioelcanal.com

caCA
Desplaça cap amunt