Synergy tancarà per 2022, amb un creixement del 40%

El ferrocarril operador Sinergia espera per completar un 2022 "molt positiva", segons el seu director general, Pau Garcia.

"Les nostres previsions s'estan tancant l'any amb un creixement del 40% a Espanya, Mentre que a França, gràcies a la confiança dels actuals i nous clients, ens permetrà doblar el nombre de TEUs moguts amb respecte a l'any anterior", va dir Garcia a la Revista del Port.

Sí, en aquests mesos, s'observa una desacceleració del mercat, que va continuar a la primera meitat del 2023. Segons Paul Garcia, "hernos començat a notar des de l'octubre, una disminució del volum de trànsit, que esperem que es mantingui en la primera sernestre de l'any vinent, amb la intenció que
aquesta tendència canviarà a l'estiu i tornar a recuperar els volums que hem estat fent en els tres primers trimestres de 2022, on no hem parat de créixer", diu el director general de la Sinergia.

En el curt termini, l'empresa té com a principal objectiu treballar per a la consolidació de la seva participació en la terminal intermodal de Agoncillo, llançat a finals de l'estiu.

Recordeu que el nou Centre Logístic Intermodal de La Rioja (CLIR), en Agoncillo, és un Grup d'iniciativa Royo amb el suport del Govern de la rioja, Sinergia, Hutchison MILLOR i el Port de Barcelona.

Va obrir el passat 26 de setembre, implica una infraestructura intermodal molt ambiciós per a la intermodal de connexió als ports d'una regió de gran potencial com La Rioja, amb la participació de la Sinergia.

Font: Diario del Puerto

caCA
Desplaça cap amunt