Reefer

2

 els trens de refrigeració 

per setmana

28

 contenidors 

per viatge

Redueix l'impacte ambiental i energètic gràcies al transport de contenidors refrigerats amb el tren des del Port de Barcelona (Terminal MILLOR), al nord d'Espanya i França. Per a la seva importació / Exportació a la UE.

Què és un Contenidor, Nevera Contenidor o de Refrigeració?

Transport de mercaderies que requereixen una temperatura controlada de trànsit. Productes com fruites, verdures, productes làctics i la carn són béns que són típiques per enviar en aquest tipus de contenidor d'enviament. Els contenidors refrigerats està equipat amb una unitat de refrigeració que està connectat a la xarxa elèctrica de la nau, les terminals portuàries i de trens i camions.


Contenidor nevera, una peça clau en el transport de mercaderies peribles

Característiques d'un contenidor refrigerat:

  • Estan dissenyats per mantenir la temperatura, la humitat i l'atmosfera de la recipient a un valor constant durant tot el temps de trànsit
  • Hi ha 4 opcions de configuració que cal tenir en compte a l'hora d'enviar frigorífics de càrrega: temperatura, ventilació, humitat i drenatge.
  • Temperatura: tots els contenidors refrigerats estàndard construït per mantenir una temperatura entre +25 ° C i -25ºC a càrrega refrigerada i congelada. Un cert percentatge de la flota de refrigeració en el món, és capaç de mantenir una temperatura de fins a -35 ° C o fins i tot menys. Els contenidors especials (supercogeladores) pot mantenir una temperatura de fins a -70ºC.

Tipus d'equipsDimensions* (l x w x h)
20'RF5,5 x 2,2 x 2,2 / 28 de m3
40' RF11,6 x 2.2 x 2.2 / 59 m3
40' HRF5,5 x 2,2 x 2,5 / 28 de m3
*Aproximat de mesures subjectes a l'enviament, i la sèrie de fabricació de cada contenidor

Serveis de Terminal

caCA
Desplaça cap amunt