Tractament Tèrmic

Termodesinfección


La termodesinfección consisteix en un tractament amb aire calent a l'interior del contenidor, a una temperatura i durada ha de determinar, segons el tipus d'agent que ha de lluitar.


Té la mateixa eficàcia que la resta de sistemes químics marítim de contenidors és eficaç, net i eficient, gràcies al seu innovador sistema i a operar-lo en la mateixa terminal.

En el nostre Terminal de Barcelona tenim un nou sistema de desinfecció de contenidors per la calor de l'interior de les instal·lacions de la terminal
Hutchison Ports MILLORen el port de Barcelona.

Aquest servei respon perfectament a la demanda de molts actors de la De La Cadena De Subministramentcada vegada més comuns, per evitar l'ús de productes químics per desinfectar les seves mercaderies.

Tractament de la fumigació de mercaderies per a l'exportació

On aplicar aquest sistema


  • Desinfecció de les mercaderies.
  • Desinfecció de paletes transportats.
  • Desinfecció del contenidor buit.
  • Desinfecció per a la càrrega de determinats productes.

Avantatges de l'ús d'aquest servei


A nivell internacional, ja hi ha països que estan limitant l'ús d'alguns productes químics i la incorporació de l'termodesinfección com un sistema vàlid per a la seva importació de béns. Aquest és el cas de la Xina, amb productes com la fusta, i Austràlia i Nova Zelanda, en una àmplia gamma de productes.

Les autoritats d'aquests dos països Oceania ja han autoritzat el nou sistema de synergy i Altius per el protocol BMSB (Brown Marmorated Pudor Error), és obligatòria per a l'exportació d'aquests països i molts clients ja han començat a utilitzar-lo amb el gran avantatge de treballar dins de la mateixa terminal Hutchison Ports MILLOR, que té la major oferta mar a Austràlia i Nova Zelanda, en el Port de Barcelona.

Serveis de Terminal

caCA
Desplaça cap amunt